مکان دقیق این آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این مورد با شماره 09193410620 تماس گرفته و یا به کانال تلگرامی مهدویت به آدرس (https://telegram.me/mahdaviatzanjan) مراجعه فرمایید.
شرکتکنندگان در این آزمون، از مزایای زیر برخوردار خواهند شد:
۱. دریافت کارنامه ارزشیابی؛ هر یک از داوطلبان آزمون، پس از شرکت در آن، از کارنامه ارزشیابی برخوردار خواهد شد که میزان تسلط او درباره معارف مهدویت را نشان داده و رتبه او در مقایسه با دیگران را مشخص مینماید؛ بدینترتیب، هر داوطلب میتواند از نقاط ضعف و قوت خود در مباحث مهدویت مطلع گردد.
2. هدایت آموزش تکمیلی؛ کارنامه ارزشیابی آزمون، به نوعی بیانگر وضعیت دانایی داوطلب در زمینه مهدویت به شمار میرود؛ با این وجود، نیاز به راهنمایی درباره ادامه مسیر آموزشی و تکمیل مطالعات ضروری در زمینه مهدویت همچنان وجود دارد. این نیاز را برگه هدایت آموزشی (که به همراه کارنامه ارایه میشود) مرتفع میسازد. بدینترتیب، هر داوطلب از توصیهها و نکات لازم برای ادامه روند آموزش خود درباره مهدویت مطلع میشود.
آزمون معارف مهدویت، برای تحقق اهداف زیر برگزار میگردد:
۱. سنجش میزان معلومات عمومی مهدویت در میان اقشار علاقمند؛ این آزمون فرصتی فراهم میآورد تا عموم افراد علاقمند به مهدویت که به انحای گوناگون دانستههایی در زمینه مهدویت به دست آوردهاند، از کمیت و کیفیت این دانستهها مطلع شده و چنانچه مایل به کسب اطلاعات بیشتر باشند، در ادامه مسیر راهنمایی شوند.
2. ساماندهی فرایند ارزشیابی در رابطه با دانشپژوهان دورههای معارف مهدوی؛ این آزمون فرصتی فراهم میآورد تا شرکتکنندگان در دورههای عمومی (مقدماتی، کوتاهمدت و تربیتمربی) در بستری هماهنگ و یکدست ارزشیابی شده و ضمن برقراری عدالت آموزشی و امکان شناسایی استعدادهای محروم، کاستیهای موجود در ارزشیابیهای موردی و محلی دورههای آموزشی مهدویت مرتفع گردد.
۳. بررسی میزان تاثیرگزاری دورههای برگزارشده معارف مهدوی؛ این آزمون فرصتی فراهم میآورد تا نسبت میان دورههای آموزشی برگزارشده و نیازهای آموزشی موجود در نواحی مختلف شناسایی شده و برنامهریزی لازم برای رفع نارساییها و ناهماهنگیهای پیشین انجام گردد.
4. نیازسنجی آموزشی و تأمین خلاءهای آموزشی در نواحی مختلف؛ این آزمون فرصتی فراهم میآورد تا از یکسو نسبت به کاستیهای آموزشی در میان دانشآموختگان و علاقمندان در مناطق مختلف آگاه شد و به هدفمندسازی جریان آموزش و تبلیغ در هر منطقه پرداخت و از سوی دیگر انجام پژوهشهای مقایسهای در زمینه شیوع و دامنه تأثیر آموزشهای مهدوی در مناطق مختلف امکانپذیر گردد.
5. ایجاد انگیزه و تشویق نسبت به شرکت در آموزشهای مهدوی؛ این آزمون فرصتی فراهم میآورد تا با توجه به درنظرگرفتن جوایز و نیز جذابیت شرکت در رقابت علمی و صدور کارنامه و ارزشیابی علمی، تعداد بیشتری از افراد علاقمند به مباحث دینی و فعالان عرصههای فرهنگی، جذب آموزشهای مهدوی شده و بدینترتیب، بر گستره دانشپژوهان و مخاطبان فرهنگ مهدوی افزوده شود.
شرکت در آزمون سراسری معارف مهدویت، محدودیت خاصی ــ چه از لحاظ قومی و مذهبی و چه از لحاظ سطح تحصیلات و وضعیت شغلی ــ را شامل نمیشود و علاقمندان به مباحث مهدویت، تنها با برخورداری از سلامت جسمی برای حضور در جلسه آزمون و شرط حداقل سن ۱۵ سال، قادر به شرکت در آزمون خواهند بود.
دریافت فایل مربوط به این مطلب پس از ثبتنام و ورود امکانپذیر است!